knjigovodstvena agencija
Pozovite nas: +381 11 411-87-29

Knjigovodstvena agencija

Restitucija Royal – knjigovodstvena agencija

knjigovodstvena agencija restitucija royal

Knjigovodstvena agencija

Knjigovodstvena agencija „Restitucija Royal d.o.o.“ se nalazi u Kumodraškoj ulici broj 166, BTC, u Beogradu. Preduzeće za knjigovodstvo, konsalting i druge poslovne usluge, nudi Vam na jednom mestu široku paletu svojih usluga, uz najviši vid korektne saradnje.

Naše preduzeće za knjigovodstvo bavi se pružanjem knjigovodstvenih usluga za sva pravna lica i preduzetnike. Dugogodišnje iskustvo i profesionalnost našeg tima potvrđuje veliki broj klijenata sa kojima sarađujemo po preporuci naših zadovoljnih komiteneta.

Restitucija Royal d.o.o.“ je knjigovodstvena agencija koja svoje usluge pruža velikom broju pravnih lica i preduzetnika. Broj poslovnih partnera koji nam pružaju poverenje je svake godine veći. To potvrđuje našu profesionalnost i korektan odnos sa svakim našim klijentom.

Knjigovodstvene usluge

Pored knjigovodstvenih usluga, preduzeće „Restitucija Royal d.o.o.“ se bavi i sledećim uslugama:

Zašto da izaberete Restituciju Royal?

restitucija royal knjigovodstvena agencija

Profesionalnost

Knjigovodstvena agencija „Restitucija Royal d.o.o.“ je tokom svih godina poslovanja stekla veliko iskustvo u radu i veliki broj zadovoljnih klijenata. Naš dugogodišnji stručni tim će za svaki poslovni problem naći idealno rešenje i savetovati Vas šta je najbolje učiniti i koje korake preduzeti da bi se rešio neki poslovni proces ili poslovni problem.

Rado ćemo Vam u našem prijatnom, modernom ambijentu dati savete za sve što Vas zanima vezano za knjigovodstvene poslove. Knjigovodstvo je dosta kompleksna oblast, ali našim konsultacijama ćemo Vam na najlakši mogući način objasniti šta je najbolje preduzeti i u činiti. Sve poslove koje dogovorimo sa našim klijentima rešavamo u najbržem mogućem roku.

 • Profesionalnost
 • Veliko iskustvo
 • Ljubaznost
 • Rešavanje poslova u dogovorenom roku
 • Sručnost
 • Konsalting
 • Po dokumentaciju dolazimo lično
 • Povoljne cene

Firme i preduzeća

Restitucija Royal d.o.o.“ je knjigovodstvena agencija koja pruža usluge najvišeg nivoa. Pepustite se Vašem poslu, a knjigovodstvene sa poverenjem preputite našoj agenciji. Sa mnogim klijentima smo od osnivanja firme, jer mnogi su svoje ekonomske, finansijske i knjigovodstvene poslove sa poverenjem prepustili baš nama. Naša referentna lista je dokaz da je Restitucija Royal knjigovodstvena agencija koja profesionalno obavlja knjigovodstveno računovodstvene poslove, jer svi klijenti kod nas dolaze preko preporuke.

knjigovodstvena agencija beogradUsluge visokog nivoa

Pre nego što poverite vaše finansijske poslove nekoj agenciji, raspitajte se da li ta knjigovodstvena agencija dugo postoji kao firma i pogledajte njenu referentnu listu. Veoma je bitno da saradjujete iskljucivo sa agencijom koja se dugo vremena bavi knjigovodstvenim uslugama i koja ih pruža konstantno velikom broju klijenata. Veoma je bitno i da se raspitate da li knjigovodstvena agencija ima kurisku službu, jer u suprotnom će te Vi morati da dostavljate dokumentaciju, čekate redove itd. a to će Vam oduzimati veoma puno vremena i uticaće na posao. Bitan faktor koji odlučuje da li je knjigovodstvena agencija profesionalna ili ne, je rešavanje poslova u dogovorenom roku.

Pošto su finansijke i knjigovodstvene obaveze veoma strogo propisane zanokonom, i tu nema mesta za nijednu grešku, mi ugovorom sa našim klijentima garantujemo za sve obavljene poslove. Knjigovodstvena agencija mora da posluje u skladu sa zakonskim propisima, i da ih redovno prati, jer se ponekada ti propisi i zakonski obrasci menjaju. Kako ne bi imali problema sa zakonom i finansijskim inspektorima, izaberite agenciju ili preko preporuke, što je najbolje rešenje, ili širom otvorite oči i dobro se raspitajte sa kime će te saradjivati.

Poreski inspektori

knjigovodstvoPošto naša knjigovodstvena agencija već dugi niz godina posluje za veoma mnogo zadovoljnih klijenata, za svo to vreme smo upoznali dosta poreskih insektora sa kojima imamo odličnu saradnju na visokom nivou komunikacije. Ne prepuštajte ništa slučaju i poslujte isključivo sa profesionalcima. Restitucija Royal je prava knjigovodstvena agencija za Vas. Raspitajte se o nama, mi ostavljamo traga u ovom poslu, jer sa svima ima izuzetno korektan odnos, na prvom mestu ptofesionalan. Veoma je bitno da knjigovodstveni poslovi budu uradjeni na vreme, precizno, u skladu sa propisanim zakonom. Povetite se Vašem poslu, a za Vaše racunovodstvene poslove neka bude zadužena knjigovodstvena agencija Restitucija Royal. Uverite se da smo jedna od najboljih agencija u Srbiji.

Restitucija Royal

Broj klijenata sa kojima saradjujemo iz meseca u mesec sve brojniji. To je dokaz da smo veoma kvalitetna knjigovodstvena agencija, koja je uložila veliki trud zadnjih godina da ostavi traga u regionu vezano za oblast knjigovodstva.

Obrasce, formulare, razne ugovore, možete pogledati i preuzeti sa naše stranice Obrasci i formulari
Kontaktirajte nas mailom, pozovite nas ili dođite kod nas. Rado ćemo vam detaljnije objasniti na koji načim mi poslujemo i kakve usluge pružamo svim našim klijentima. Sve informacije vezano za telefone, mail adrese i lokaciji gde se nalazimo, pogledajte na stranici Restitucija Royal kontakti. Uverite se zašto je naša knjigovodstvena agencija jedna od najboljih u regionu
2 Komentara
 1. Poštovani,

  pretragom interneta sam naišao na Vaš sajt. Zanima me mogućnost zatvaranja doo preduzeća.
  Moj slučaj je sledeći:
  Preduzeće koje je solidno poslovalo do 2008 godine zbog par nenaplaćenih potraživanja je dospelo u blokadu računa. 2011 po službenoj dužnosti Privredni Sud pokreće stečajni postupak, računajući na naplatu potraživanja za koje imam pravosnažnu presudu čime bih ponovo pokrenuo proizvodnju, prodam imovinu preduzeća, platim dugove, time razblokiram račun i Sud ukine predstečajni postupak. Sada znam da sam napravio grešku. Posle nekih godinu dana račun je ponovo u blokadi zbog neplaćenih doprinosa, zatim još 2 poverioca sa svojim potraživanjima i dug se povećao, a nema odakle da se naplati, niti ja imam mogućnosti to da platim.
  Šta u mom slučaju predlažete da uradim. Ako Vi možete da završite taj posao, recite mi šta od dokumentacije treba da Vam pošaljem.

  Srdačan pozdrav,

  Branko Radičević
  0628865719

Odgovorite

Kalendar

мај 2017.
ПУСЧПСН
« нов  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031