knjigovodstvena agencija
Pozovite nas: +381 11 411-87-29

Usluge

Poslovne usluge

„Restitucija Royal d.o.o.“  je knjigovodstvena agencija iz Beograda, koja se pored knjigovodstvenih usluga, bavi i sledećim poslovnim uslugama:

Osnivanje preduzeća i firmi

poslovne usluge knjigovodstvoJedna od osnovnih knjigovodstvenih usluga je osnivanje preduzeca i firmi. To je proces u kome treba ispoštovati razne zakonske procedure, kako bi poslovanje kasnije teklo nesmetano. Knjigovodstvena agencija “Restitucija Royal d.o.o.” u svojoj širokoj paleti poslovnih usluga, nudi i uslugu osnivanje preduzeca. Umesto Vas odrađujemo sve procedure koje je potrebno uraditi prilikom osnivanja firmi ili preduzeca.
PROČITAJ VIŠE...

Zatvaranje preduzeća i firmi (likvidacija)

Content for Accordion Toggle 2 goes here…

Zastupanje pred organima poreske uprave

poreska uprava - usluge - zastupanjeZakon o poreskom postupku i poreskoj administraciji je veoma kompleksna oblast. Nemojte ništa prepuštati slučaju, pogotovo kada je reč o zakonima. Knjigovodstvena agencija “Restitucija Royal d.o.o.” se pored ostalih poslovnih usluga, bavi i uslugom zastupanje pred organima poreske uprave. Prepustite posao profesionalcima i uspešno vodite svoju firmu.
PROČITAJ VIŠE...

Predaja poreskih prijava

Content for Accordion Toggle 3 goes here…

Overa zdravstvenih knjižica

poslovne usluge overa zdravstvenih knjizicaOvera zdravstvenih knjizica je jedna od poslovnih usluga kojom se knjigovodstvena agencija Restitucija Royal bavi. Overa zdravstvenih knjizica Vam može oduzeti dosta vremena, mi možemo to uraditi za Vas u najkraćem mogućem roku. U daljem tekstu, biće objašnjeno šta je sve potrebno za vađenje nove zdravstvene knjižice.
PROČITAJ VIŠE...

Predaja M4 obrasca i upis staža

Content for Accordion Toggle 3 goes here…

Obračun plata

Za sva pitanja i nedoumice, kontaktirajte nas putem mail-a ili nas pozovite. Sve informacije vezano za naše kontakt mail-ove i telefone možete videti na stranici Restitucija Royal kontakti.
Odgovorite

Kalendar

март 2017.
ПУСЧПСН
« нов  
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031