knjigovodstvena agencija
Pozovite nas: +381 11 411-87-29

Vodjenje – glavna knjiga

glavna knjiga restitucija royalGlavna knjiga

Osnovna knjiga, koja je srž samog knjigovodstva, koja sadrži sve promene u poslovanju jedne firme ili preduzeća, je glavna knjiga. Ono što olakšava buduće poslovanje i važne poslovne odluke su razni kvalitetni izveštaji a oni su posledica kvalitetnog vođenja glavnje knjige.

Veoma je bitno kome poveravate ovu oblast, jer glavna knjiga je srž knjigovodstva i mora se voditi ažurno i precizno. Restitucija Royal je pravo rešenje za Vas. Pogledajte našu referentnu listu. Saznajte zašto su mnogi baš nama ukazali poverenje.

Profesionalna knjigovodstvena agencija

Pošto je knjigovodstvo veoma ozbiljna i odgovorna oblast, koja mora non stop da prati zakone koji se menjaju ponekada, sve što radimo za Vas garantujemo ugovorima. Sve poslove rešavamo u dogovorenom roku. Imajte poverenja, po veoma povoljnim cenama vršimo sve naše usluge.

Knjigovodstvene usluge

Analiticka evidencija je jedna od mnogih knjigovodstvenih usluga kojim se Restitucija Royal bavi, pogledaj te spisak i ostalih usluga. Našu referentnu listu, koja sadrži neke od naših mnogobrojnih klijenata,  pogledajte na stranici reference.

  • Vođenje glavne knjigeglavna knjiga - knjigovodstvene usluge
  • Obračun poreza na dodatnu vrednost
  • Vođenje poreskih evidencija
  • Izrada završnog računa
  • Izrada poreskih prijava
  • Izrada periodičnioh bilansa
  • Obračun ugovora o delu, autorskih ugovora, zakupa i sl.
  • Informacije o aktuelnim promenama i zakonskim propisima

Poslovne usluge

Obrasce, formulare, razne ugovore, možete pogledati i preuzeti sa naše stranice Obrasci i formulari
Kontaktirajte nas mailom, pozovite nas ili dođite kod nas. Rado ćemo vam detaljnije objasniti na koji načim mi poslujemo i kakve usluge pružamo svim našim klijentima. Sve informacije vezano za telefone, mail adrese i lokaciji gde se nalazimo, pogledajte na stranici Restitucija Royal kontakti. Uverite se zašto je naša knjigovodstvena agencija jedna od najboljih
Odgovorite

Kalendar

мај 2017.
ПУСЧПСН
« нов  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031